Autopoetsen Amsterdam en omgeving

Wiki Article

Hoop je dat niemand het ziet als je in je auto stapt? Wij polijsten je bolide van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je honda weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Na zoveel jaar buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen probleem, in perfecte handen is alles weer van ouds. De laklaag wordt weer in ere hersteld voor het mooiste resultaat. Met alleen de beste producten voorhanden en de meeste liefde leveren we jouw bolide weer af. Zie op onze webpagina vele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe om te vragen of je een andere vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet onbekend, je rijd naar de verjaardag van je tante en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door fijne steentjes. Een hele bos krassen in je autolak die je liever niet ziet. Al die strepen maken de kleur ook futloos, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een blinkende bolide te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar zijn andere tactieken voor nodig. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer het aanzien die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Valt jouw oog ook op al die glimmende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de laklaag. Dit wordt verkregen met glas-coating en dit is wat wij ook in ons aanbod hebben, dus jouw Honda kan net zo voortreffelijk worden. Glascoating is een transparante laag over de bestaande autolak heen, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Voordat de glascoating kan worden aangebracht behoort de heilige koe eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt het middel blijven plakken. Na deze glas-coating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je lak, je bolide blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Plus de binnenzijde van je voertuig kunnen we volledig opknappen zodat je met een tevreden gevoel een passagier kan meenemen. Niks van het auto interieur zien wij over het hoofd, de stoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten zuiveren? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je vriend gaat ophalen dan is het een blamage als die een vieze autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Mazda lekker geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Alle ongewenste geurtjes die in het interieur zitten verstopt halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een compleet pakket afnemen kan, dan maken we je vierwieler overal schoon. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Uiteraard is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Voor ons is er geen verschil, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw auto fatsoenlijk kan komen ophalen stellen wij het zeer op prijs als je ons als voorbeeld bij je buurman wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We zien je graag.

Hoop je dat niemand het ziet als je in je auto stapt? Wij wassen je Nissan net zo lang tot elk deel weer glanst. Het weer doet je mazda weinig goeds, de tijd is aangebroken om deze door ons een poetsbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de schitterende glans die je bolide voorheen had weer terug komt. Voor het fraaiste uitslag zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Onze medewerkers website zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is niet zo gek, want ze gebruiken de betere autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
Binnen de kortste keren komen bekende op je af om te vragen of je een andere vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het vast en zeker, zit je zalig in de bolide onderweg naar huis en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je lak die je liever niet ziet. Het is een naar ogenblik en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die aanslag in je Renault af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Een uitstekende autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Ook de kleur is nogmaals tot leven gekomen.

Super mooi toch al die sprankelende auto's die glanzen in het zonlicht of onder straatverlichting? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Met onze glas-coating service gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, is dat niet de droom waar je vaker aan zit te denken? Nano-coating is een heldere laag die over de lak is vastgehecht, door dit blijft je heilige koe jaren lang extra beschermd. Het is van belang is dat de vierwieler eerst door en door gepolijst moet zijn anders wilt het middel niet pakken. Na deze glas-coating hebben waterdruppels en vuil geen grip meer op je autolak, je auto blijft spik en span.

Ook de binnenkant van je voertuig kunnen we totaal opknappen zodat je met een voldaan gevoel een passagier kan meenemen. Niks van het interieur slaan wij over, de autostoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waar is het auto interieur laten schoonmaken goed voor? Na een aantal maanden is de binnenkant lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je tante gaat ophalen dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw aangeschafte Mercedes prettig ruiken, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij verbergen de bijgekomen geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je interieur weer lekker ruikt.

Om je heilige koe honderd procent van buiten en binnenkant brandschoon te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Ook bestaat er een mogelijkheid om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenauto? Wij maken hier geen verschil in, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. We zouden het geweldig vinden als je ons wilt aanraden bij bijvoorbeeld je vriendin. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Probeer ons maar eens uit, we stellen je niet te leur.

Report this wiki page